Top pet: Frajeri za koje bismo voljele da su "straight"

Foto: Dolce & Gabbana

ZA SVAKU curu veliki je šok kada njezina tajna ljubav s telke ili omiljeni pjevač objavi da ima dečka. Naravno, to nekako uvijek budu najzgodniji i najprivlačniji dečki. Evo pet muškaraca za koje bismo stvarno voljele da vole... hmm... nas.

1. Ricky Martin

U našim glavama nastao je šok i nevjerica kada je popularni pjevač službeno objavio da preferira muškarce. Mislili smo da se šali sve do trenutka kad je posvojio blizance sa svojim partnerom. Da, da, mogle smo i same skužiti po njegovim raskopčanim šarenim košuljicama i načinu na koji vrti bokovima, ali Ricky je jednostavno toliko lijep da nikad nećemo prihvatiti da živi la vida loca.

2. Wentworth Miller

Postoji samo jedna riječ koju možemo reći, a to je: Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

3. Ne-Yo

Zasad se o tome samo šuška, ali djevojke diljem svijeta još uvijek ne mogu ni pomisliti da bi Ne-Yo mogao voljeti dečke. Presladak pjevač s rijetko romantičnim pjesmama i izvrsnim razumijevanjem za žene, broj tri je na našem popisu muškaraca za koje bismo voljele da igraju za našu momčad.

4. George Michael

OK, George je dosta ostario i lagano prolupao, ali ne možemo osporiti da je jedan od zgodnijih muškaraca u showbizzu i da smo imale njegove postere na zidovima kada smo bile male. Tko bi mogao zaboraviti plave pramenove u njegovoj fudbalerki i nježan glas dok je pjevao: "Careless whisper" svojoj dragoj. Da, George Michael definitivno nam je slomio srce "izašavši iz ormara".

5. Neil Patrick Harris

Neil možda nije pretjerano zgodan, ali je toliko duhovit da  bi većina žena pala na te plave oči i dobar humor. Još kad bi u stvarnom životu bio samopouzdan i dobro odjeven kao Barney u seriji "Kako sam upoznao vašu majku", gdje bi mu bio kraj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.