Tinie Tempah: Hip hop štreber kojeg obožavamo

OVAJ Britanski reper i tekstopisac rođen je 7. studenog 1988., a pravo ime mu je Patrick Chukwuemeka Okogwu. Tinie je već u tinejdžerskim danima pokazivao izniman talent za glazbu, pa njegovi prijatelji kažu kako je oduvijek bilo jasno da će biti velika zvijezda.

2006. njegova pjesma "Tears" odlično je prošla kod publike, a veliki uspjeh postiže 2010.pjesmom "Pass Out". Nakon toga nastavlja nizati uspjehe sa pjesmama kao što su "Written in the Stars" i "Frisky".

Tinie je jedan od rijetkih izvođača kojeg vole svi: i muškarci i žene, i publika i kritičari. Žene ga smatraju zgodnim, muškarci vole njegovu glazbu, a kritičari cijene kvalitetu njegovih pjesama pa Tinie na svom noćnom ormariću ima poslagane brojne nagrade sa dodjela kao što su MOBO, BT Digital Music Awards, MTV Europe Music Awards, MP3 Music Awards i druge.


Svestrani Tinie ne zaustavlja se samo na glazbi, pa dizajnira odjeću za svoju modnu liniju za kojom su mladi Englezi ludi. Njegov ljubavni život je tajna, ali za jedan časopis je priznao da je romantičan i da mu je jedna od najvažnijih stvari na curi da je lijepo obučena i dobro "isfurana". Baš poput njega.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.