The Royal Twins: One imaju samo 4 godine, a već su prave modne zvijezde

Foto: Instagram

SIGURNO ste već naletjeli na fotografiju na kojoj su dvije djevojčice obučene u Chanel torbice, no možda niste znali da je riječ o pravim malim trendsetericama.

Preslatke 4-godišnje blizanke Bella i Chloe zvijezde su Instagram profila pod nazivom "The Royal Twins" na kojem objavljuju fotke svojih nevjerojatnih modnih kombinacija.

Cure su na Instagramu pravi hit i već imaju preko 35 000 sljedbenika, a njihove su fotke objavili i neki od slavnih dizajnera i blogera.

Za sve to zaslužna je njihova mama, Lucy Abir, bivša producentica na jednoj televiziji koja ih uživa odijevati u jednaku odjeću i fotografirati.

Mama Lucy kaže kako su cure postale pravi hit kad ih je odjenula u male opravice inspirirane filmom "Doručak kod Tiffanyja" za njihov rođendan te izvela na Rodeo Drive da ih fotografira.

Prolaznici su bili oduševljeni i nisu ih mogli prestati slikati.



Ubrzo nakon toga, manekenka Brittny Gastineau objavila je njihovu fotku na svom Instagramu na što je Kim Kardashian napisala kako su preslatke i taj je "blagoslov" slavne Kim curice vinuo u zvijezde dječjeg modnog svijeta.

Oni koji misle da je ovo samo još jedna priča o roditeljima koji pokušavaju postati zvijezde preko svoje djece, varaju se, jer ove curice uživaju u dotjerivanju i fotkanju, kaže njihova mama.

"Chloe je prava šefica i obožava žarke boje, a Bella je sofisticirana mala diva koja obožava klasiku i neutralne boje", ispričala je Lucy za Cosmopolitan.

Uživajte u fotkama ovog neodoljivog dua, tko zna, možda dobijete inspiraciju za neki zanimljiv outfit.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.