Supruga dinamovca nosi sandale koje bi Cruella de Vil obožavala

Foto: Instagram

CHANEL, Prada, Christian Louboutin, Gucci, Versace, Fendi... Samo su neka od dizajnerskih imena koja su svoje mjesto pronašla u ormaru Leyle Hajrović, supruge Dinamovog igrača Izeta Hajrovića.

Osim toga, može se pohvaliti i zavidnom kolekcijom kultnih birkinica, a već jedan pogled na njen outfit otkrit će vam da je posebno slaba na potpise slavnih dizajnera.

Njen stil karakterizira odvažan modni ukus kakav se ne viđa često pa je i ovog puta uspjela iznenaditi odabirom neobičnih sandala kojima je naizgled običnu kombinaciju podignula na novu razinu.

Riječ je vrtoglavo visokim platformama u bijeloj boji koje su ukrašene jednim od trenutno najpopularnijih uzoraka - neizbježnim točkicama. Iako su trenutno rasprodane, njihova cijena bila je 1145 dolara (oko 7700 kuna).

Inače, one su djelo jednog od omiljenih modnih dizajnera o čijim cipelama mnoge dame maštaju, Christiana Louboutina. Rado ih nosi i Leyla pa se dosad već nekoliko puta pohvalila različitim modelima s njegovim potpisom.

No, nije to jedini dizajnerski komad koji je ovog puta supruga Izeta Hajrovića prezentirala. Našao se tu i Chanelov remen te torbica, kao i majica brenda Amiri, a jeftini nisu ni drugi komadi na njoj. Ipak, jedno je sigurno - ni Cruella de Vil ne bi uspjela odoljeti omiljenom uzorku koji krasi ove zanimljive sandale, a koji neodoljivo podsjeća na film "101 dalmatinac".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.