Stvari oko kojih se sretni parovi nikad ne svađaju

Foto: Armani

NESUGLASICE su normalne u svakoj vezi, no oni najsretniji parovi znaju koje je ipak najbolje izbjeći. Ovo su stvari oko kojih se najčešće svađaju svi parovi - osim onih koji su shvatili da je besmisleno.
 
Hobiji i vrijeme za sebe
 
Ti imaš svoje hobije, on ima svoje hobije, a ako ste u stvarno sretnoj vezi, naučili ste poštivati i različitost u tim hobijima i potrebu za "vremenom za sebe". Vrijeme koje trošiš samo na sebe može izazvati ljubomoru ili nesuglasice, a upravo su tu zamku naučili izbjeći najsretniji parovi.
 
Rodbina
 
Ti možda ne voliš njegove, on možda ne voli tvoje, a trik je u tome da se u takvim situacijama prisjetite da ste u vašoj vezi samo vas dvoje, bez ostalih, pridruženih članova. Sretni parovi to jako dobro znaju.
 
Obaveze po kući
 
Rasprave o tome tko će što napraviti i tko je ovaj tjedan više sudjelovao karakteristične su stvari za parove kojima još uvijek fali malo razumijevanja. Važno je da imate dobro posložen koncept, a brojanje i vođenje rezultata najčešće vodi samo u još jednu svađu.
 
TV program
 
On želi gledati jedno, ti želiš gledati drugo, a sa svakom se svađom oko TV programa malo udaljujete jedno od drugog. Sretni parovi znaju da je svađa oko daljinskog uvijek loša stvar jer čak i ako pobijediš, zapravo gubiš jer je osoba koju voliš izgubila.
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.