Stvari koje muškarci ne vole u krevetu

Foto: GQ

ZNAMO da su muškarci puno jednostavniji od žena kada je seks u pitanju, no to ne znači da nemaju neke prigovore na izvedbu svojih partnerica.
 
Vjerujemo kako bi većina njih svejedno radije provela večer ispunjenu osrednjim seksom nego radila nešto drugo, ali ipak, nije loše znati koje ih stvari najčešće smetaju kad je seks u pitanju.
 
Žene koje vrište
 
Naravno da im ne smeta ako je žena glasna u krevetu, ali ovo se odnosi na žene koje vrište, jer oponašaju porno glumice. Većina muškaraca takvo vrištanje odmah prepoznaje, što seks čini puno manje uzbudljivim. Naravno, neće nam prigovoriti zbog toga, ali ako si jedna od tih koje glume zadovoljstvo konstantnim vrištanjem, vrlo je vjerojatno da frajer zna što radiš.
 
Lijenčine
 
Shvaćamo da je ponekad najljepše samo ležati i pustiti njega da obavi posao, ali ako je to jedino što radiš, tvoj se dečko ne zabavlja previše tijekom seksa. Dečki vole cure koje u krevetu preuzimaju inicijativu, a ako samo nepomično ležiš i ne sudjeluje, brzo će shvatiti da je sve mogao obaviti i sam.
 
Skakačice
 
Suprotnost curama koje samo leže su one koje skaču po svom dečku kao po trampolinu. Iako muškarci vole divlji seks, nekontrolirano skakanje ih pomalo zastrašuje. Vjerojatno smo svi pročitali onaj slučaj u kojem je frajer tijekom seksa zadobio frakturu penisa, a skakanje je sasvim logičan put do tog ishoda.
 
Agresivke (bez dogovora)
 
Neki frajer će obožavati curu koja će ih gristi, šamarati i grebati tijekom seksa, ali postoje i oni koji to jednostavno ne vole. Prije nego što kreneš u "ozbiljno" ozljeđivanje frajera tijekom seksa, kreni s malim stvarima i definitivno provjeri sviđa li mu se uopće takav smjer.
 
Nezainteresirane za oralni seks
 
Neke žene jednostavno ne vole oralno zadovoljavati muškarce, ali svejedno to rade iz pristojnosti. Nažalost, muškarci itekako osjete kada je riječ o takvom oralnom seksu, a često se zbog toga osjećaju loše. Loš blowjob nije bolji od nikakvog , koliko god ga dečki obožavali.
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.