Stvar koju svi sretni parovi rade odvojeno barem jednom tjedno

Foto: Instagram 

ŠTO to rade sretni parovi barem jednom tjedno?
 
Svaka rutina je dosadna, bilo poslovna, ljubavna, prijateljska, fitness i slično. Također, u rutinu je vrlo lako upasti, a često se jako teško izvući iz nje, posebno kada se radi o ljubavi.
 
Tu je potreban rad obje strane, a kako vi ne biste bili jedan od takvih parova, ljubavni stručnjaci predlažu jednu vrlo banalnu stvar koju morate učiniti barem jednom tjedno kako biste sebe i partnera poštedjeli od zamke zvane rutina. O čemu se radi?
 
Morate imati samo svoje prijatelje s posebnim interesima te se povezivati s njima najmanje jednom tjedno.
 
Naravno da to može biti i partnerica njegovog prijatelja, no umjesto klasičnog izlaska učetvero, dogovorite spoj - s njom.
 
Većini parova koji se ne druže odvojeno dolazak kući s posla, zajedničko kuhanje ili gledanje televizije postaje zajednička navika koja im odgovara, no s vremenom postaje naporna i dosadna ako se ne kombinira s drugim vrstama druženja, a tu mislimo na ova odvojena.
 
Zašto ovo funkcionira?
 
Zato što vam vrijeme provedeno s drugim ljudima pomaže da izgradite bolje ja u vašem odnosu, što vam donosi određenu vrstu osobnog ispunjenja. Obje vas ove stvari općenito čine sretnijom osobom pa nema smisla odricati se prijatelja i vremena s njima radi partnera, iako ga volite i volite provoditi vrijeme s njim.
 
Također, na ovaj način ćete još bolje shvaćati razloge zbog kojih volite biti sa svojim partnerom.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.