Stiže li uskoro prinova u obitelj Cameron Diaz?

Foto: Splash News, Instagram

MALENA obitelj uskoro bi se mogla povećati za još jednog člana.
 
Cameron Diaz i Benji Madden vjenčali su se u siječnju 2015. godine, na intimnoj svečanosti, koju su organizirali u svom domu u Los Angelesu. Par se upoznao u svibnju 2014. godine, a zaručili su se svega 7 mjeseci kasnije.
 
"Stupanje u brak nešto je što logično slijedi kada shvatite da ste u nekoga jako zaljubljeni i potpuno mu predani. Cameron je pronašla istinsku sreću i već dugo nije bila ovako sretna", otkrio je tada nepoznati izvor.
 
 
A čini se kako par sada planira i proširiti svoju malu obitelj, a planove je također otkrio bliski prijatelj, koji je kratko pojasnio kako Cameron jedva čeka da postane mama. "Nikada nije bila sretnija", pojasnio je.
 
Drugi izvor je pak otkrio kako je pjevač rock benda Good Charlotte potpuno drugačiji od svih njezinih bivših dečkiju, jer je s njim osjetila obiteljsku atmosferu, koja joj je bila itekako potrebna.
 
Prije nekoliko mjeseci, Benji je i javno čestitao rođendan svojoj zgodnoj supruzi te joj tom prilikom, ispod zajedničke slike, ostavio dirljivu poruku.
 
 
"Sretan rođendan mojoj divnoj supruzi. Ona je moj najbolji prijatelj i moje sve. Ja sam najsretniji čovjek na svijetu i želim ovdje provesti ostatak svog života. Volim ovu ženu", napisao je pjevač, koji na prsima ima i istetovirano njezino ime.
 
Prije Benjija, Cameron je ljubila, među ostalim, i Justina Timberlakea.

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.