Špic je demode: Ovaj oblik cipela dominirat će u ostatku godine

IAKO nismo mislili da će se ikada vratiti u modu, špicasti vrh na cipelama prije par godina je ponovno postao popularan.

Srećom, nije dugo ostao u modnom fokusu i već ga je zamijenio jedan novi hit oblik cipela. Radi se o cipelama s kvadratastim vrhom koje će, kako piše Glamour, u ostatku godine biti samo sve veći i veći hit.

 

Trend će eksplodirati kada dođe vrijeme za otkrivanje nožnih prstiju jer su se natikače i sandale s kvadratastim vrhom već sada nametnule kao "must have" među fashionisticama koje posjećuju Tjedne mode i unatoč hladnoći već nose otvorene cipele.

 

Posebno su popularni modeli brenda Bottega Venetta, brenda koji je i najzaslužniji za ovaj trend jer njihove natikače s kvadratastim vrhom u ormaru ima baš svaka trendseterica, a nisu im odoljele ni Sonja Kovač i Izabel Kovačić.

No, da biste popratile ovaj trend, ne trebate trošiti na dizajnerske modele jer su puno povoljnije kopije već osvanule na policama nekih high-street trgovina, a vjerujemo da će do proljeća preplaviti sve.

 

A moguće je i da već imate jedne ovakve sandale u ormaru, jer se ovaj trend pojavio već prošle toplije sezone, samo je tek sada zaludio modni svijet.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.