Spektakularan look: Ivana Mišerić zna kako nositi dekolte do pupka i šljokice

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

MODNI znalci su uvjereni kako ćemo u ovoj godini imati priliku uživati u velikom povratku trenda iz 90-ih koji već polako osvaja crvene tepihe te dekoltee baca u drugi plan, ali čini se da poznate Hrvatice baš i ne slažu s tim. Tako je Nina Badrić party outfitom dokazala da čak i dekolte do pupka može biti odmjeren, a nešto odvažniju kombinaciju nosila je Jadranka Đokić koja je dekolteom ukrala svu pažnju na premijeri predstave.

Iako se moramo složiti da kombinacija dekoltea do pupka i šljokica u ogromnim količinama ne zvuči kao glamurozan spoj, Ivana Mišerić sinoć je uspjela (još jednom) razuvjeriti sve modne skeptike.

Upravo je nju zapala uloga jedne od voditeljica svečane dodjele nagrada za hit godine Cesarica, a tom se prilikom na pozornici pojavila u očaravajućoj kreaciji.

Dugačka haljina koja naglašava njezinu vitku figuru pokazala se kao pun pogodak. No samo rijetke dame bi se usudile nositi dubok dekolte poput ovog. Iako seže do pupka, zahvaljujući prozirnoj čipki istovremeno je odvažan, zavodljiv, ali i glamurozan.

Da bi dojam bio još jači pobrinule su se šljokice u ogromnim količinama. Dok je donji dio haljine posut metalik šljokicama, gornji je prekriven šljokicama u crnoj boji, a ravnoteža svemu je tanki remen koji naglašava struk.

Dramatičan make-up i frizura koja u prvi plan stavlja Ivanine crte lica bili su točka na "i", a zgodna voditeljica još je jednom dokazala da se odlično snalazi i u ulozi modne zavodnice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.