Sonja Kovač u Parizu isprobava najodvažnije trendove sezone

Foto: Instagram

FRANCUSKA modna metropola savršen je grad za eksperimentiranje s modom.

Tome svjedoče i odvažni outfiti domaće blogerice Sonje Kovač za vrijeme njenog boravka u Parizu gdje je otputovala na završni Tjedan mode.

A osim što je tamo imala priliku uživati u revijama svjetski poznatih dizajnera, s jednim se družila i privatno, o čemu više možete čitati OVDJE.

Vratimo se sada na njene zanimljive stajlinge s najhrabrijim trendovima sezone. Jedan od njih definitivno su biciklističke hlačice koje je Sonja prije nekoliko dana iskombinirala s kratkim crnim topićem i skupim Fendi čizmicama na špic, a zatim ih je uklopila u posve različit stajling.

Baš poput svjetskih trendseterica, iskombinirala ih je s dugačkim sakoom, a outfitu je dodala još par odvažnih i trendi komada, točnije torbicu oko struka s potpisom modne kuće Chanel i dolčevitu u neonsko zelenoj nijansi. 

Zatim je uskočila u hlače popularnog životinjskog printa, a look je upotpunila i jednim modnim dodatkom za kosu koji se vratio iz devedesetih i koji je uskladila s uzorkom na hlačama.

Za dvostruku dozu leoparda pobrinula se takozvana scrunchie gumica za kosu kojom je Sonja svezala visoki rep, također u stilu devedesetih godina prošlog stoljeća, dok je look upotpunila jednostavnom crnom majicom s visokim ovratnikom i bez rukava te nanizanim zlatnim lančićima.

Veselimo se njenom sljedećem outfitu i nadamo se da će nastaviti eksperimentirati s modom i kada se vrati doma.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.