Sonja Kovač u liveu na Instagramu ugostila najveću balkansku influencericu

SRPSKOJ blogerici Zorani Jovanović, koju na Instagramu prati gotovo 900 tisuća ljudi, često se tepa da je najveća influencerica na Balkanu.

Uz njezine sunarodnjake prate je i brojni Hrvati, ali i ljudi iz cijelog svijeta, a uz bloganje, kojim se bavi već devet godina, napisala je i tri knjige te je izbacila dva parfema pod svojim imenom.

Sada ju je u svojem novom live showu na Instagramu ugostila i jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica Sonja Kovač, a njih dvije su se ovom prilikom i prvi put upoznale.

U jednosatnom videu, koji još uvijek možete pogledati u Sonjinim Instagram storyjima, pričale su o make-upu, modi, slavi, putovanjima i životu u izolaciji.

Zorana je otkrila da ne bi mijenjala svoj sadašnji život za onaj prije slave, iako joj, kako je priznala, fali anonimnost, a ono što joj najviše nedostaje u karanteni je odlazak kod frizera jer prije nikada nije prala kosu kod kuće. Priznala je i da u izolaciji ne vježba, jer to nije radila ni prije, a liniju duguje dobrim genima.

Sonja je najavila još sličnih javljanja uživo, a veseli nas vidjeti tko će joj biti sljedeći gost.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.