Sonja Kovač stajlingom na pariškom Tjednu mode posramila Parižanke

DOMAĆA blogerica i influencerica Sonja Kovač ne miruje. Nakon što je provjerila što se kuha na njujorškoj modnoj sceni, pojavila se i na Tjednu mode u Milanu, a nije zaobišla ni svjetsku modnu prijestolnicu - Pariz.

Ipak, tamo su je dočekali problemi na koje nije računala. Nakon što joj je let kasnio, na ruku joj nije išla ni pariška prometna gužva zbog koje je zakasnila na reviju brenda Victoria/Tomas. No, to ju nije spriječilo da još jednom pokaže svoju stilsku maštovitost te obožavatelje počasti odličnim outfitom.

Idealna jesenska kombinacija može vam poslužiti kao inspiracija, a Sonja ju je složila kombinirajući Self Portrait kožnu suknju, za koju je izdvojila 270 eura (oko 2000 kn), a koja je već neko vrijeme rasprodana, te džemper čiji dizajn potpisuje brend Balenciaga. On ju je koštao 850 eura (oko 6290 kn).

Sve je začinila i zanimljivim modnim dodacima, Guccijevom beretkom od 225 funti (oko 3500 kuna) i neobičnom torbom Bottega Veneta, za koju je potrebno izdvojiti 1900 eura (oko 14.060 kuna).

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.