Sofia Vergara želi smanjiti grudi: "Ne želim izgledati kao stara striptizeta"

Foto: Edit, Splash

ČUJEMO li slamanje muških srca diljem svijeta?

Sofia Vergara u nedavnom je intervjuu za The Edit, iskreno progovorila o svom izgledu te privatnom životu. I se žene i muškarci diljem svijeta ne mogu nadiviti njezinom sexy izgledu, 43-godišnja zvijezda serije "Moderna obitelj" otkrila je kako ne voli gledati kako stari. 
 
"Gledanje sebe kako starim na ekranu je užasno. Nema ničeg što me više uzrujava od gledanja prvih epizoda serije u gledanja toga kako izgledam sada, 7 godina kasnije. Bit ću jako tužna kada jednom prestanu fućkati za mnom. Već sam sada tužna, jer su me muškarci počeli zvati 'gospođo'", započela je slavna Kolumbijka.
 
Čini se kako Sofia ne shvaća da nas očara svakom svojom pojavom na crvenom tepihu te da ima jedno od najboljih tijela u Hollywoodu.
 
 
"Ljudi često govore da uvijek nosim istu stvar na crvenim tepisima, ali ja poznajem svoje tijelo, posebno moje grudi, koje izgledaju kao grudi striptizete. Baš zato što su prave, one su posvuda pa mi trebaju haljine koje imaju strukturu i oklop", našalila se u svom stilu.
 
"Toliko se toga događa pod mojim haljinama pa krvarim nakon svake ceremonije. Za 10 godina mislim da bi bilo dobro smanjiti ih, kako ne bi ostala s izgledom stare striptizete", zaključila je Sofia.
 
Vjerujemo kako njezin prezgodni suprug Joe Manganiello nema apsolutno ništa protiv takvog sexy tijela, a glumica je otkrila kako planiraju imati djecu.
 
"Ne bih imala ništa protiv još jednog djeteta. Moj suprug je mlađi od mene i naravno da želi djecu pa trenutno raspravljamo o tome. Ideja da sve to prolazim još jednom me nimalo ne plaši, ali nije da će se to dogoditi prirodnim putem, zar ne?"
 
Glumica iz prvog braka ima sina.
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.