Sofia Vergara nosi traperice s početka milenija koje će podijeliti mišljenja

Foto: Splash

OVE godine svjedočili smo povratku brojnih modnih trendova kojima se nismo nadali.

Od minijaturnih, takozvanih Matrix sunčanih naočala preko biciklističkih hlačica do ribarskih šešira, sve su to najnoviji podsjetnici da se moda stalno ponavlja, pa čak i ona koju nitko ne priželjkuje.

Svim tim trendovima ispočetka smo se smijali, no s vremenom su slavne trendseterice i modne influencerice s Instagrama uspjele nagovoriti mase na njih, a baš nas zanima hoće li to poći za rukom i Sofiji Vergari koja sada u modu želi vratiti jedan trend s početka milenija. 

Lijepa glumica prošetala je gradom u dekonstruiranim trapericama, s rupama duž cijelih nogavica, kakve su početkom 2000-ih obožavale pop zvijezde poput Britney Spears, Beyonce i Christine Aguilere. Sofia ih je iskombinirala s običnom bijelom majicom, torbom u istoj boji i srebrnim metalik natikačama,

Može li atraktivna Kolumbijka vratiti ovaj trend u modu, pokazat će vrijeme , no nije jedina koja to pokušava. Naime, i modna kuća Chanel je u svojoj posljednjoj kolekciji predstavila traperice s potpuno poderanim nogavicama, pa možete očekivati da ćete uskoro viđati sve više slavnih dama u ovom povratničkom komadu, a ako trend zaživi, vjerujemo da će uslijediti i brojne high-street varijante ovakvih traperica. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.