Sofia Vergara izgleda zanosno u hlačama koje neopravdano prati loš glas

Foto: Instagram

POSLJEDNJIH godina svjedočimo velikom povratku modnih trendova iz prošlih desetljeća od kojih su mnogi neko vrijeme bili na listi nepoželjnih.

Jedan od zadnjih takvih primjera su cargo hlače koje su u devedesetima proslavile zvijezde poput Aaliyah i Gwen Stefani, a njihova popularnost počela je slabjeti tek početkom milenija.

No voljeli ih vi ili ne, ove iznimno praktične hlače s džepovima ponovno su osvojile modni svijet, a jedna slavna dama koja bi vas mogla nagovoriti da im pružite šansu je Sofia Vegara.

46-godišnja glumica je na svojem Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi hit komad i dokazala da, unatoč lošem glasu koji ih prati, ove hlače mogu biti itekako laskave.

Dok su u devedesetima "in" bili modeli sa širokim nogavicama, sada su popularnije uže cargo hlače, poput Sofijinih, koje vizualno ne dodaju kilograme. Sofia se odvažila na hlače vojničkog uzorka, koji je također prije par sezona doživio modni povratak, a odabrala je i tričetvrt model koji sjajno ide uz sandale s visokom potpeticom.

Trendi hlače glumica je odlično uklopila u ležeran stajling s običnom bijelom majicom i bezvremenskom traper jaknom, a look je zaokružila velikom bež torbom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.