Slavni pjevač još jednom javno spustio kćeri i njezinom 15 godina starijem dečku

Foto: Getty, Instagram
 
SLAVNI pjevač nikako se ne može pomiriti s činjenicom koga ljubi njegova 19-godišnja mezimica.
 
34-godišnjeg Scotta Disicka upoznali smo kao partnera starlete Kourtney Kardashian u reality showu "Keeping Up With The Kardashians". Ne znamo i dalje čime se dotični bavi, no ne živi nimalo loše, a s Kourtney ima i troje djece.
 
 
Nakon 9 godina turbulentne veze, najstarija reality sestra izbacila ga je iz zajedničkog doma zbog ovisnosti, a navodno i brojnih prevara, a brzo je utjehu našla u alžirskom manekenu i bivšem boksaču Younesu Bendjimi koji je od nje mlađi 14 godina.
 
 
I Scott je nakon propale veze utjehu našao u mladoj manekenki i to ne bilo kojoj, već 19-godišnjoj Sofiji Richie čiji je otac legendarni pjevač Lionel Richie koji od samog početka nije zadovoljan kćerinim odabirom.
 
Podsjetimo, za manekenku smo saznali preko Justina Biebera koji je trebao uzimati proviziju svakoj takvoj koju je proslavio, među kojima je i manekenka Hailey Baldwin, a iako nikada nisu potvrdili da su par, pjevač i manekenka trudili su se svim silama predstaviti se tako zbog medijske pažnje.
 
 
Nakon toga, Sofia je dobila brojne modne gaže, a njezin tata tada se nije žalio. Međutim, kada joj je prije nekoliko mjeseci u život ušao liječeni ovisnik o alkoholu i seksu te čovjek koji sam sebe naziva "lordom", tata je promijenio mišljenje o neutralnom promatranju kćerkina ljubavnog života.
 
 
"Ona ima 19 godina. Kada imaš 19, misliš da znaš baš sve. Hoće li to biti za cijeli život? Ne znam no za sada je to samo faza i ja ću mirno sjediti u kutu s dobrim pićem u ruci i neću raditi buku", otkrio je pjevač u nedavnom intervjuu za Daily Telegraph.
 
 
U međuvremenu, njegova je mezimica postala predmet ruganja javnosti jer sve viši sliči na Scottovu bivšu curu Kourtney, i to ne samo po boji kose, već i po stilu oblačenja, no ona kao da se ne obazire na takve komentare ili ne dopušta javnosti da vidi da ju muče.
 
 
Par je nedavno nabavio i psa te izgleda zaljubljenije nego ikad no hoće li to biti za cijeli život, ostaje nam pričekati i vidjeti.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.