Slavni parovi koji su u 2018. godini rušili internet

Foto: EPA-EFE, Getty Images, X17, Instagram

NEKE su celebrity ljubavne priče osvojile naša srca, a druge su nam poljuljale vjeru u pravu ljubav.

A da ste samo jednom ove godine surfali bespućima Interneta, sigurno biste naišli na barem jednu vijest o svakom od ovih slavnih parova koji su punili naslovnice u 2018. godini.Prisjetimo ih se:

Princ Harry i Meghan Markle

Kraljevsko vjenčanje bilo je jedan od događaja koji su obilježili godinu koja je na izmaku. No čak i prije svibnja, kada je ovaj par razmijenio zavjete, javnost nije prestajala pratiti svaki njihov korak. A kako svi s nestrpljenjem iščekuju rođenje njihovog prvog djeteta, sasvim je sigurno da će i u 2019. biti glavna tema.

Ariana Grande i Pete Davidson

Bila je ovo turbulentna godina za njih. Prvo su, u svibnju, prohodali, a onda se i brzinom svjetlosti zaručili, uselili se zajedno i nabavili kućnog ljubimca. Baš kada su obožavatelji pomislili da svjedoče jednoj od najzanimljivijih priča o pravoj ljubavi u svijetu slavnih, par je naglo prekinuo. S ljubavi je puklo i prijateljstvo, a Pete je nedavno sve zabrinuo objavivši na društvenim mrežama poruku koja je neopisivo podsjećala na oproštajno pismo. 

"Znam da imaš sve koje trebaš i da to ne uključuje mene, ali i ja sam tu", tada mu je poručila Ariana. 

Justin Bieber i Hailey Baldwin

Nakon što su nas tijekom ljeta iznenadili zarukama, a zatim i tajnim vjenčanjem, bračni par Bieber je tijekom blagdana nabavio zajedničkog ljubimca. Novog člana obitelji predstavili su na Instagramu, a preslatkog psića nazvali su Oscar. Kako bi proslavili sklapanje braka, u 2019. godini planiraju napraviti i veliko slavlje gdje će okupiti sve svoje prijatelje.

Priyanka Chopra i Nick Jonas

Glumica i bivša Miss svijeta Priyanka Chopra udala se za deset godina mlađeg pjevača Nicka Jonasa 1. prosinca ove godine. Par je imao dva vjenčanja i nekoliko svadbenih prijema, a mladenka se preodijevala nekoliko puta. Štoviše, o njezinim brojnim vjenčanicama se i dalje ne prestaje pričati.

Inače, ovaj je par svoju vezu skrivao sve do trenutka kada su se zaručili.

Khloe Kardashian i Tristan Thompson

Ovo je još jedan par iza kojeg je, blago rečeno, turbulentna godina. Iako se činilo kako je sve u najboljem redu te da žive pravu bajku dok čekaju rođenje svog prvog djeteta, u travnju se pojavila snimka koja je sve šokirala. Naime, Tristan je ulovljen kako vara Khloe.

Iako prvo nikome nije bilo jasno kakva je sudbina njihove ljubavne priče, čini se kako je Khloe odlučila prijeći preko svega i zaboraviti na skandal. Nadamo se da će im 2019. godina biti puno manje burna.

Selena Gomez i Justin Bieber

Njihova ljubavna priča puni naslovnice još od 2011. godine, a mnogi se obožavatelji nikada nisu prestali nadati da će Selena i Justin zbilja završiti zajedno. Čak i unatoč tome što je Bieber trenutno u braku.

Sve je eskaliralo tijekom listopada kada je pjevačica hitno hospitalizirana nakon emocionalnog sloma. Šuškalo se da je slom doživjela zbog iznenadnih zaruka njenog bivšeg dečka Justina Biebera s manekenkom Hailey Baldwin, s kojom je danas već i u braku, no to nikada nije potvrđeno niti opovrgnuto.

Gigi Hadid i Zayn Malik

U ožujku ove godine par je prekinuo svoju dvogodišnju vezu, no samo tri mjeseca poslije Gigi je u svojim Instagram Storiesima potvrdila da su se pomirili. Nakon što su se pomirili par je odlučio svoju vezu držati dalje od očiju javnosti pa su sada njihove zajedničke fotografije prava rijetkost.

Katy Perry i Orlando Bloom

Ni ovaj ljubavni par nije ostao imun na prekide. U vezi su bili od početka 2016. do ožujka 2017. godine, a početkom ove godine počelo se šuškati da su pjevačica Katy Perry i glumac Orlando Bloom ponovno skupa. Glasine su pokrenuli oni sami tako što su na društvenim mrežama oboje u isto vrijeme objavili fotografije iz istog resorta na Maldivima. Ipak, da su ponovno u vezi potvrdili su pojavivši se zajedno u Vatikanu kada su posjetili Papu.

Bella Hadid i The Weeknd

Manekenka Bella Hadid i pjevač The Weeknd nedavno su počeli živjeti skupa u njegovom luksuznom stanu u New Yorku, a čini se kako je na pomolu i korak dalje. Pogađate, riječ je o zarukama. Iako par ta šuškanja nikada nije službeno potvrdio, izvori bliski njima tvrde da je vjenčanje na vidiku.

Miley Cyrus i Liam Hemsworth

Turbulentnu ljubavnu vezu Miley Cyrus i Liam Hemsworth okrunili su brakom. Ljubavni par zaručio se još 2012. godine, a nedavno su napokon stali pred oltar. Iako su se vjenčali u tajnosti, u krugu obitelji i prijatelja, jedan od uzvanika je na Instagramu podijelio nekoliko fotografija s proslave, a nije trebalo dugo da sve to završi na fan stranicama. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.