Slavni parovi koji su ostali zajedno i nakon prevare

Foto: Splash News, JLP

NJIHOVA ljubav bila je jača od svega.

Iako u većini slučajeva, nevjera završi prekidom ili razvodom para, koji ju je iskusio, ovi slavni parovi prebrodili su takve probleme te iz svega izašli jači nego ikad.
 
1. David i Victoria Beckham
 
2004. godine, David se našao usred velikog preljubničkog skandala, kada je njegova ljubavnica, osobna asistentica Rebecca Loos, priznala aferu. No, Victoria je kratko objasnila kako će ostati uz supruga i kako ga voli, bez obzira na sve.
 
 
2. Gabrielle Union i Dwayne Wade
 
Ubrzo nakon objave zaruka s lijepom Gabrielle, poznati košarkaš objavio je i kako ima dijete s drugom ženom. Bez obzira na dijete, koje je bilo na putu, Gabrielle je rekla "da".
 
 
3. Fergie i Josh Duhamel
 
Pjevačica i glumac proživljavali su bračnu krizu 2012. godine, kada ju je Josh prevario sa striptizetom, 9 mjeseci prije vjenčanja. Kako je sama otkrila slavnoj Oprah, to je samo produbilo njihovu ljubav.
 
 
4. Kobe i Vanessa Bryant
 
Slavni NBA košarkaš, 2003. godine ne samo da je bio optužen za varanje, već i za silovanje 19-godišnjakinje. Kobe je kasnije priznao da je imao spolne odnose s njom, no odbacio je sve optužbe za silovanje. Vanessa je ostala uz njega, a kupila si je i dijamantni prsten u vrijednosti 4 milijuna dolara.
 
 
5. Nicole Kidman i Keith Urban
 
Glumica i njezin suprug, country pjevač Keith Urban i dalje su zajedno, a Nicole je bila uz njega i 2006. godine, kada je on završio na odvikavanju od kokaina. No, on nije bio samo uz nju, s obzirom da se opasno šuškalo kako ju je varao s 23-godišnjom manekenkom Amandom Wyatt. On je rekao kako su to samo glasine, a Nicole mu je povjerovala.
 
 
6. David Boreanaz i Jaime Bergman
 
Zvijezda serija "Buffy" i "Kosti", zgodni David Boreanaz, spetljao se s jednom od ljubavnica slavnog golfera Tigera Woodsa, Rachel Uchitel, koja ga je kasnije navodno ucjenjivala. No, supruga mu je sve oprostila.
 
 
7. Beyonce i Jay-Z
 
Rihanna, Rita Ora,  Rachel Roy... Beyonce je posljednji album "Lemonade" ispunila stihovima, koji ukazuju na nevjeru njezinog supruga Jay-Z-ja, a baš svi su htjeli znati tko je "Becky s dobrom kosom". Šuškalo se, šuškalo, no glasine nisu nikada potvrđene.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.