Slavni BuzzFeed uvrstio našu poznatu beauty blogericu u svoj članak

Foto: Instagram 

A TO definitivno nije mala stvar.
 
Pratite li hrvatsku beauty scenu, sigurno ste čuli za Mašu Zibar, koja stoji iza bloga i YouTube kanala Mashin' the Beauty.
 
 
Simpatičnu i talentiranu Mašu na Instagramu prati više od 22 tisuće sljedbenika, a na YouTube kanalu više od 20 tisuća, što nisu male brojke, no sve dosad, Mašu je poznavala uglavnom hrvatska te regionalna publika, no dobar glas daleko se čuje.
 
 
Tako je o beauty vlogerici prije tri dana pisao i slavni portal BuzzFeed, u jednom od članaka pod naslovom "21 Virginities All Makeup Addicts Have Lost".
 
 
Radi se o šaljivom članku u tipično njihovom stilu, u kojem su naveli stvari koje su zajedničke svim beauty ovisnicama, a pod točkom 7, našla se Maša i njezin prekrasni stolić za šminkanje, o kojem sanja svaka žena, a ne samo beauty ovisnica.
 
Maša je svoj zanosni beauty kutak objavila prije 5 dana na svom profilu na Instagramu te njime poželjela obožavateljima dobro jutro, a slika je zaradila više od 2500 lajkova.
 
 
Uz hashtagove makeuptable, morning, sunday, makeup, table, mirror, glas o Maši stigao je i do BuzzFeeda te je tako nastao članak. "Slaganje make up-a, kako bi bio ugodan oku", piše ispod njezine slike, a ovaj kutak je i više nego ugodan ženskom oku.
 
 
Maši čestitamo te se nadamo kako ovo neće biti zadnji put da spomenuti portal piše o njoj!
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.