Slavne glumice za koje nisi znala da su i talentirane pjevačice

Foto: Getty, JLP, V Magazine

OVE slavne cure definitivno bi trebale razmisliti o izdavanju albuma.
 
Zapravo, jedna od njih je to napravila, a radi se o glumici Leighton Meester, koja je najpoznatija po ulozi Blair Waldorf u popularnoj seriji "Gossip Girl".
 
No, ostale cure još uvijek nisu ostvarile glazbene karijere, iako bi mogle to učiniti bez ikakvog problema.
 
Zanima te o kojim se to slavnim curama radi? Poslušaj!

1. Kristen Stewart
 
Bivša djevojka Roberta Pattinson i zvijezda "Sumraka", zapravo je vrlo talentirana pjevačica, što je dokazala u filmu "Into The Wild", kada je otpjevala pjesmu "Angel from Montgomery".

2. Emma Stone
 
Simpatična glumica Emma Stone, osim po glumačkom talentu, u Hollywoodu je poznata i po dobrom smislu za humor. No, malo tko zna da je slavna riđa uspješna i u baratanju mikrofonom. Ne vjeruješ nam? Poslušaj njezin nastup u jednom natjecateljskom showu, u kojem se glumica pojavila puno prije nego je postala jedna id perspektivnijih mladih glumica.

3. Jennifer Lawrence
 
Holivudska miljenica, kako joj često tepaju mediji, priznala je kako je plakala u prvom djelu posljednjeg nastavka slavne franšize "Igre gladi". No, nismo sigurne čega se to sramila slavna plavuša, s obzirom da ima fantastični glas. "The Hanging Tree" odlično je prošao i na glazbenim ljestvicama.

4. Nina Dobrev
 
Jedna od njezinih prvih filmskih uloga, bila je ona u filmu "American Mall", koji je u osnovi bio odgovor slavnog MTV-a na "High School Musical". Iako nema službene potvrde da su sve vokalne izvedbe u filmu bile samo nje, u Hollywoodu se šuška kako je većinu pjesama Nina doista otpjevala sama, samo je za one više note dobili pomoć profesionalne pjevačice Keely Hawkes.

5. Leighton Meester
 
Zgodna glumica, najpoznatija je po ulozi Blair Waldorf u popularnoj seriji "Gossip girl", izvorno je zapravo pjevačica, koja iza sebe ima čak dva izdana albuma, koji nažalost nisu bili neke uspješnice. Najviše zanimanja izazvala je pjesma "Good Girls Go Bad", koja je izdana u vrijeme histerije za spomenutom serijom pa to nimalo ne čudo, a dospjela je i na broj 7, Billboardove ljestvice Hot 100 chart.

 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.