Slavna glumica nosi istu torbu već 16 godina

Foto: Broad Image, EPA-EFE

I DOK smo navikli da holivudske zvijezde troše basnoslovne svote novca na odjeću i modne dodatke, glumica Renee Zellweger nije jedna od njih.

U svojem novom intervjuu za časopis InStyle glumica najpoznatija po ulozi Bridget Jones u istoimenim filmovima otkrila je da već godinama nosi istu torbu.

"Torbu brenda Tod's dobila sam na poklon 2003. godine i od tada je stalno nosim", odgovorila je glumica na pitanje o svojim omiljenim dizajnerskim torbama. Radi se o povećoj crnoj torbi koja se nosi preko tijela i s kojom je glumica snimljena nebrojeno puta tijekom proteklih 16 godina. 

Otkrila je i zašto joj je baš ova torba toliko draga.

"Lagana je kao pero, a u nju stane sve što mi treba, kao da je čarobna. Osim svakodnevnih potrepština, u nju stane i laptop, scenarij, velika boca vode, dugačka parka te čizme za snijeg - sve odjednom!" našalila se Renee.

No iako štedi na torbama, glumica nije štedljiva kada je riječ o beauty tretmanima i proizvodima čemu duguje i svoj mladoliki izgled u 50. godini, a troši i na dizajnerske krpice za posebne prilike te su joj omiljeni dizajneri Herve Pierre, Schiaparelli, Carolina Herrera i Ulyana Sergeenko, otkrila je u intervjuu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.