Sjajan modni trik Kate Middleton kojim je staroj haljini dala potpuno novo lice

Foto: Getty Images, EPA-EFE

DOK je Amal Clooney u raskošnoj bijeloj haljini plijenila poglede na humanitarnoj večeri u Buckinghamskoj palači, isto je na drugom kraju grada radila i Kate Middleton u još jednom ponovljenom izdanju.

Vojvotkinja od Cambridgea pojavila se na gala večeri u Nacionalnoj galeriji portreta u dugačkoj haljini zagasitog cvjetnog uzorka s potpisom njene omiljene dizajnerske kuće Alexander McQueen.

A ako vam se njena predivna haljina odmah učinila poznatom, to je zato što ju je već nosila na dodjeli nagrada BAFTA 2017. godine, no razlikovala se u jednom detalju. Možete li primijetiti kojem? 

Radi se o rukavima. Na dodjeli nagrada Kate je u haljini otkrila ramena (što je tada bio jedan od najpopularnijih trendova), dok joj je ovoga puta dodala kratke rukave. Mali detalj napravio je veliku razliku i Kate je pošlo za rukom zablistati dvaput u istoj haljini, što njoj definitivno nije prvi put.

Isto je napravila i u još jednom službenom izlasku ovog tjedna za koji je ponovila izdanje iz 2014. godine, kojeg se možete prisjetiti OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.