Severina se pohvalila skupim dizajnerskim ulovima u izazovnom slojevitom izdanju

Foto: Instagram

SLOJEVITO i izazovno? Ako se pita Severinu, i to je moguće.

Uoči svog večerašnjeg koncerta u Splitu kojim će otvoriti svoju dugoiščekivanu "The Magic Tour" turneju, pjevačica je na Instagramu objavila fotku svojeg outfita za generalnu probu.

I dok je slojevito odijevanje tipično za ovo doba godine, ona je u svoj jesenski stajling uklopila jedan ljetni komad i u trenu mu podarila izazovniji izgled.

Severina je iskombinirala čupavu bijelu jaknu s ukrašenim ramenima, sivi džemper s logotipima modne kuće Balenciaga, ispod kojeg je obukla bijelu košulju s frakom, kratke kaki hlačice i tamno zelene Jimmy Choo čizme od krokodilske kože.

A osim što je pokazala da se ljetne hlačice sjajno uklapaju i u jesenska izdanja, još se jednom pohvalila skupocjenim dizajnerskim ulovima koje smo već imali priliku vidjeti na njoj.

U sivom Balenciaga džemperu koji košta 1190 dolara, što je malo više od 8000 kuna, prošle je godina pozirala za svoj Instagram, a tada ga je obukla bez hlača. Zelene Jimmy Choo čizme nosila je na nedavnom gostovanju u emisiji na jednoj srpskoj televiziji, a njihova je cijena 1250 eura, odnosno gotovo 9300 kuna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.