Severina nije odoljela skupim sandalama koje obožavaju slavne trendseterice

Foto: Igor Kralj/Pixsell

SEVERINA nikada nije skrivala svoju ljubav prema modi i radu slavnih dizajnerskih imena pa u svom ormaru ima nebrojeno modnih komada s potpisom, a jednim takvim pohvalila se i pojavivši se u jednom zagrebačkom baru. 

Odjevena u šljokice od glave do pete privlačila je sve poglede. Šljokičasta haljina na jedno rame istovremeno je glamurozna i odvažna, a zahvaljujući visokom prorezu, u prvom planu su bile Severinine vitke noge. Pjevačica je još jednom dokazala da jako dobro poznaje pravila odijevanja sa stilom pa je uz ovako efektan stajling jednostavno raspustila kosu i odabrala decentan make up. 

No, najviše pažnje privukle su njene sandale. Riječ je o dizajnu jedne od najpoznatijih dizajnerica cipela i torbi, Sophie Webster koja uvijek uspije oduzeti dah svojim zanosnim kolekcijama, a mnogima je najpoznatija upravo po korištenju nezaobilaznog motiva leptira.

Njen rad obožavaju i brojne slavne dame poput Nicole Scherzinger, Mariah Carey, Gwen Stefani i mnogih drugih, a Kylie Jenner se pohvalila kako je dizajnerica osobno poklonila njoj i njezinoj jednogodišnjoj kćeri Stormi zlatne cipele s motivom leptira.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.