Sestre Kardashian predstavile liniju "Kardashian Kollection" u vlastitim kreacijama

POPULARNE sestre Kardashian Kim, Kourtney i Khloe, predstavile su sinoć svoju modnu kolekciju u robnoj kući Sears u Kaliforniji.

Kardashianke, poznate po svom poduzetničkom duhu, nakon godina održavanja butika Dash i suradnji s poznatim modnim brandovima, kao što su Bebe i Beach Bunny, napokon su se odlučile kreirati vlastitu modnu liniju, koju su obožavateljice željno iščekivale. Kolekciju su nazvale, vodeći se svojim zaštitnim znakom slovom "K", pa je tako i nastao naziv "Kardashian Kollection".

U kolekciji se nalazi ženska odjeća, donje rublje, cipele, modni dodaci i sunčane naočale, a s obzirom na to da su sestre Kardashian različite građe, potrudile su se osmisliti krojeve koji će svima pristajati te omogućiti ženama različitih građa da u njihovoj kolekciji pronađu nešto za sebe. Željno iščekivana kolekcija puna je glamuroznih komada kao što su kombinezoni, uske haljine s jednom naramenicom, kožne tajice i seksi štikle, a od uzoraka prevladavaju leopard, zmija i crno-bijeli printovi.

Cure su u Sears došle u svom prepoznatljivom seksi-glam stilu, a sva odjeća koju su nosile bila je iz njihove nove kolekcije. Kim je obukla usku ljubičastu haljinu s dubokim dekolteom, Khloe traperice, tuniku i visoke čizme, a Kourtney crne hlače, majicu s printom i smoking.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.