Serena Williams oblači se u istom dućanu kao vi, i bira najbolje komade

Foto: Getty, Rex, Instagram, Zara 

KADA ne nosi Versace, najbolja tenisačica na svijetu oblači se u omiljenoj trgovini mnogih žena.

A Serena Williams ove je sezone ulovila najbolje komade u Zari. Prvo je bodrila sestru Venus na French Openu u dugom satenskom kimonu s cvijećem, koji je odlično zaokružio njen trudnički trbuščić.
 
 
Kimona su ove sezone jako popularna, što i ne čudi, jer većinom se radi o super praktičnim modelima koji lako mogu glumiti i haljinu, baš poput ovog Sereninog.
 
Zara, 549,90 kn
 
A sada je na Instagramu podijelila veseli video u kojem se rasplesala u još jednom trendi komadu iz Zare kojeg je nadopunila - kišobranom!
 
 
Plavo-bijela gingham mini haljinica sa zvonolikim rukavima komad je kojeg ove sezone definitivno želite u svom ormaru, kako zbog hit uzorka tako i zbog kroja, u kojem ćete sigurno izgledati stajliš.
Zara, 229,90 kn
 
A super je i to što ova haljinica dolazi u još jednoj boji, koja je možda čak i bolja od ove Serenine, jer je već odavno utvrđeno kako u njoj baš svi izgledaju dobro.
Zara, 229,90 kn
 
No, možda i najbolji dokaz da se radi o komadima u koje se isplati uložiti jest činjenica da ih nosi žena koja si može priuštiti što god poželi, poput zelene haljine iz nove kolekcije dizajnerske kuće Versace, koju je praktički zgrabila s piste, kao i komade iz svoje vlastite modne linije, HSN.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.