Seksi vampiri koje volimo

TKO je mislio da mrtvaci ne mogu biti seksi očito nije nikada pogledao vampirski film. Ovi su dečki besmrtni, zločesti, a u manje od 30 sekundi iz vas mogu isisati sav život. S obzirom na to kako izgledaju, sumnjamo da bi se ijedna žena bunila.

Blade (Wesley Snipes)

Ako volite osjećajne vampire, Blade definitivno nije (polu)čovjek za vas. Ovaj hibrid čovjeka i vampira hladnokrvno ubija sve što mu se nađe na putu. Tko je pogledao scenu tučnjave na kraju filma, zna zašto Blade spada među najseksi vampire.

Deacon Frost (Stephen Dorff)

Zločesti dečko čiji je cilj vladati ljudskim svijetom, Deacon je jedan od onih negativaca za koje navijamo u filmu jer su previše neodoljivi da im ne bismo popustili. A kad bi pogledao u vas svojim ledeno plavim očima, sigurni smo da ne postoji žena koja mu ne bi dozvolila da ju pretvori u vampira.

Angel (David Boreanaz)


Angelus, vampir koji je u prošlosti napravio toliko loših stvari da je za "nagradu" dobio dušu zbog koje proživljava najdublje osjećaje kajanja zbog prošlih grijeha, postao je ranjivi Angel - borac za slobodu ljudi. Koliko god divno bilo gledati takvog ljepotana kako radi dobra djela, ipak moramo priznati da nam je drago kada tu i tamo pobjesni, a njegove oči poprime luđački pogled.

Edward Cullen (Robert Pattinson)


Bezobrazno zgodan, sablasno blijed i sjaji na suncu - što ne voljeti kod ovakvog tipa? Uz to još i leti. Njegova privrženost smrtnici Belli izrasla je u romantičnu priču desetljeća, a tinejdžerice diljem svijeta sanjare o dečku sa oštrim očnjacima koji će ih zaštititi od ostatka svijeta.

Louis de Pointe du Lac (Brad Pitt)


Intervju s vampirom klasik je i neizbježan dodatak u kolekciji svih ljubitelja vampirskih filmova. Louis, dugokosi vampir koji ne odobrava vampirske načine, prvenstveno hranjenje ljudima, otopit će svako srce. Iako se s vremenom prepusti vlastitoj naravi i ugrize tada 12 - godišnju Kirsten Dunst, način na koji kasnije brine o njoj samo je dokaz kako je ovo vampir dobra srca. A ako vas sve to nije uvjerilo da je jedan od najseksi vampira, možda je dovoljno napomenuti još jednom: Brad Pitt.

Lestat de Lioncourt (Tom Cruise)

Moćan, prastar i zao, u njemu ima nešto što mrzimo, ali istovremeno volimo. Način na koji vas ovaj vampir može uvjeriti da radite sve što poželite neodoljiv je, a Tom Cruise, u svojoj predscijentološkoj - nisam - normalan fazi i više je nego seksi.

Bill Compton (Stephen Moyer)

Južnjački šarmer s manirima pravog gospodina, koji se odbija hraniti ljudima iz moralnih razloga - vrlo seksi. Ubacimo li u jednadžbu njegov prodoran pogled i činjenicu da bi učinio sve za svoju ljubav, Sookie, jasno je zašto ne bismo imale ništa protiv da nas jedan takav vampir počasti svojim ugrizom.

Eric Northman (Alexander Skarsgård)

Najbolji švedski izvozni proizvod, zločesti vampir koji u većini scena nema majicu, i s dobrim razlogom - ovakvo tijelo zločin je pokrivati. Ovaj tisuću godina star Viking izvući će osmjeh na lice svake žene a njegove prekrasne pločice na trbuhu možda i natjeraju vaše oko da pusti koju suzu. Ako može učiniti da švedski jezik zvuči seksi, nema toga što ne može.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.