Sedam razloga zašto je Carrie Bradshaw savršena muza za rad od kuće

Foto: Getty Images, Instagram, Giphy

IAKO nam na spomen Carrie Bradshaw prvo na pamet padnu njezini odvažni outfiti za šoping, ručak s prijateljicama i glamurozne evente, junakinja serije Seks i grad je savršena modna muza za rad od kuće.

Pitate se zašto? Pa za početak, i ona je, kao freelance kolumnistica, radila od kuće, a njezini kućni outfiti, kao i oni za brzi odlazak u nabavku, sve su samo ne dosadni. Stoga, ako ste po cijele dane u pidžami ili trenici, sigurno će vam dobro doći ovaj mali modni vodič Carrie Bradshaw za chic kućna (i okokućna) izdanja koji je osmislio Vogue:

Sportski chic

Embed from Getty Images

Iako je ovaj trend buknuo pred kraj minulog desetljeća, Carrie je još u 90-ima znala da je tipičnim sportskim komadima moguće podariti chic izgled tako da, na primjer, malo spustite majicu i otkrijete jedno rame ili svemu dodate bisernu ogrlicu.

Lijepa haljina

Zašto ne biste, umjesto trenirke ili pidžame, za po doma obukli neku haljinu. Osim što ćete izgledati bolje, tako ćete se i osjećati, a po želji, barem na kratko, možete obuti i svoje omiljene štikle ako vam nedostaju.

Za šetnju psa

Ako imate ljubimca kojeg morate prošetati, to je idealna prilika da zabljesnete,a  s obzirom na to da su šanse da ćete sresti nekoga koga poznajete male, slobodno se možete osloboditi i složiti neki odvažni outfit kao Carrie.

Za kupovinu namirnica

Embed from Getty Images

Ako vam je ponestalo hrane ili toaletnog papira, morat ćete nakratko napustiti dom i skoknuti u nabavku, Iskoristite i tu priliku za sređivanje, a potrudite li se, poput Carrie, složiti neki veseli outfit, mogli biste i, barem malo, oraspoložiti radnike u trgovini.

Za društveno distanciranje

Embed from Getty Images

Ako i dalje morate svaki dan ići na posao, obavezno držite siguran razmak od drugih ljudi, a odličan način da vam nitko ne priđe blizu je da djelujete nedostupno. Nabacite neke velike sunčane naočale ili šešir, a koristan detalj je i modni časopis ispod ruke.

Za opuštanje u dvorištu/na balkonu/terasi

Embed from Getty Images

Ako iz kuće izlazite samo na balkon ili u dvoriše, to je isto sjajan povod za sređivanje. Kad se lijepo obučete, sigurno ćete se osjećati barem malo bolje i lakše ćete podnijeti izolaciju i ostanak kod kuće.

Laptop chic

Rad od kuće i online sastanci sigurno će biti podnošljiviji ako nabacite na sebe neki lijepi ogrtač, a usto ćete i oduševiti kolege.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.