Sasvim posebna blagdanska modna priča Ivana Alduka

Foto: Mare Milin

MODNI dizajner Ivan Alduk predstavlja novu "Holiday" kolekciju i kampanju namijenjenu nadolazećem blagdanskom razdoblju.

Početak prosinca je već tradicionalno rezerviran za modne priče i kolekcije s blagdanskim prizvukom, a hrvatski modni dizajner Ivan Alduk već petu godinu za redom predstavlja posebnu "Holiday" kolekciju i vizuale za prateću kampanju koje potpisuje talentirana i uvijek autentična Mare Milin. 
 
 
 
 
Ženstven, glamurozan i prepoznatljiv dizajnerski rukopis ovoga puta je poprimio pravo blagdansko ruho u novoj kolekciji namijenjenoj raznim balovima, domjencima, proslavama i druženjima kojima obiluje zadnji mjesec u godini. Novi modeli ovog, među ženama omiljenog, modnog dizajnera su prikazani kroz zanimljivu igru svjetla i sjene u obliku cvijeća koji na suptilan i nježan način dočaravaju blagdanski duh. 
 
 
Nova "Holiday" kampanja je specifična po prepoznatljivom fotografskom rukopisu divne Mare Milin koje je unijela jednu svoju originalnu notu i na najbolji mogući način prikazala ženstvene, moderne modele kojima obiluje kolekcija. Bogate teksture i moderni krojevi su okosnica nove kolekcije koja odiše tihim luksuzom", izjavio je Ivan. 
 
 
 
Prepoznatljiva estetika nove ALDUK Holiday kolekcije se proteže na petnaest modela kratkih, koktel i dugih haljine koje dolaze u tamnijim tonovima crne, zelene, zlatne ili pak zagasito ružičaste. Bogata tekstura tkanina s 3D vezom i vezom od metalnih niti daje posebno svečan i glamurozan efekt modelima koji prate liniju tijela, otkrivaju senzualna ramena ili se poigravaju aplikacijama na efektan način.
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.