Sandra Perković poslovni outfit začinila torbicom za kojom pate modne ovisnice

POSLOVNI stil odavno je prestao biti dosadan, a prigrlile su ga i brojne modno osviještene dame. Jedna od njih sasvim sigurno je i Sandra Perković.

Klasici poput male crne haljine, hlača na crtu, sakoa u neutralnoj boji i decentnih modnih dodataka neki su od modnih komada koji moraju imati svoje mjesto u ormaru svake ljubiteljice poslovnog stila. No one najvještije spretno će ih kombinirati i uz instant trendove koji se nezaustavljivo, iz dana u dan, pojavljuju na modnoj sceni, a upravo će oni dati dozu osobnosti i "dosadne" kombinacije transformirati u zabavne. Dat će im dozu šarma, ali i potvrditi da imate stila.

Sve to jako dobro zna i Sandra koja se na Instagramu pohvalila kombinacijom u koju će se zaljubiti svaka ljubiteljica klasike i elegancije.

Hlače na crtu koje ističu njen vitak struk kombinirala je uz jedan od najvećih ovogodišnjih trendova - dolčevitu. Ove sezone donedavno zaboravljena majica nosi se uz apsolutno sve, a to su nedavno potvrdile i zgodne dame sa zagrebačke špice. Još jedan od modnih aduta koji je nemoguće ne primijetiti u ovom stajlingu sasvim sigurno je i dugački sako s upečatljivim gumbima, dok su se za udobnost pobrinule klasične cipele.

Ipak, možda najviše pažnje ukrala je skupocjena torbica s potpisom francuskog luksuznog brenda Louis Vuitton za koju je potrebno izdvojiti 2360 dolara (oko 15.800 kuna).

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.