Samoća joj godi: Selena nakon prekida s Justinom izgleda bolje no ikad

Foto: Splash, Instagram

NAKON kratkog izostanka iz javnosti, Selena se vratila u velikom stilu.
 
Pjevačica je jučer bila na humanitarnom događaju We Day California gdje je pokazala da joj samački život jako godi jer izgleda bolje nego ikad prije. Ovo je bio i njen prvi izlazak u javnost nakon prekida s Justinom Bieberom od kojeg se, očigledno, potpuno oporavila. Selena je nosila dugačku tamno plavu haljinu s V-izrezom koja se sužava u struku te tako laska figuri, jednostavni zlatni lančić s medaljonom i jedne od najzanimljivijih salonki koje smo do sada vidjeli.
 
 
Zagasito narančaste salonke s potpeticom u obliku nanizanih kuglica pravi su mamac za poglede, baš kao i Selenin jarko crveni "osvetnički" ruž. I dok je ona još jedan klasični primjer žene koja procvjeta nakon prekida, Justin posljednjih dana plijeni pažnju svojim čudnim objavama na Instagramu, među kojima je najčudnija ona na kojoj je predstavio svoju "sestru" Rachel, koja je zapravo montaža njegove glave na Beyonceino tijelo. 
 
 
Podsjetimo, Selena i Justin krajem prošle godine odlučili su pružiti svojoj turbulentnoj tinejdžerskoj vezi još jednu šansu, što obitelj pjevačice baš i nije dobro prihvatila te su se, navodno, zbog toga odlučili ponovo razići.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.