Sakrijte "šlaufiće" na trbuhu uz pomoć ovog odjevnog predmeta

Foto: Instagram

OVAKVIH trikova doista nikad dosta.

Obzirom da je prošlo tek mjesec dana od blagdanske sezone, koja je bila puna hrane, pića, zabava i nedostatka sna, vjerujemo kako još uvijek niste u punoj fizičkoj spremi.
 
Srećom, do ljeta je ostalo nešto manje od 5 mjeseci, a u tom vremenu stignete izgubiti onih nekoliko kilograma viška, koji vas manje ili više muče. No, što ako želite da oni nestanu ovog trenutka, barem prividno?
 
 
Tada možete posegnuti za gustim najlonkama, za koje je poznato kako imaju dvostruku ulogu: da nas griju, ali i da kamufliraju "šlaufiće" na trbuhu. Na taj način, najlonke djeluju poput svojevrsnog steznika za kritična ženska područja.
 
To vrlo vjerojatno već znate, no jedna mlada mama, odlučila je dokazati učinkovitost ove metode na Instagramu pa se fotografirala u "prije" i "poslije" izdanju, a razlika je bila itekako vidljiva.
 
"Ista djevojka, isti dan, isto vrijeme. Ovo nije prije i poslije. Ovo nije tjelesna transformacija nakon gubitka kilograma niti promocija neke tvrtke za mršavljenje. Osjećam se ugodno u svom tijelu na obje fotografije. Niti jedna od njih nije manje važna. Zbog niti jedne se ne osjećam manje ili više kao ljudsko biće. Niti jedna ne zaziva ponižavajuće komentare. Toliko smo zaslijepljeni kako bi pravo tijelo trebalo izgledati i što je zapravo ljepota, da bi me ljudi smatrali manje atraktivnom s promjenom poze za koju mi je trebalo 5 sekundi. Koliko je to smiješno? Obožavam se ovako fotografirati, jer mi to pomaže da racionaliziram svoje negativne misli", napisala je ispod slike.
 
 
"Nemojte se uspoređivati, živite samo za sebe. Nema nikoga na ovom planetu tko je poput vas i to je prilično zapanjujuće, kada razmislite. Svijet ne treba još jednu kopiju, treba vas", napisala je 23-godišnjakinja iz Velike Britanije, koju na Instagramu prati više od 73 tisuće ljudi.
 
I slika je osvojila jednako toliko lajkova...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.