Rita Ora pokušava u modu vratiti najgoru frizuru svih vremena

IAKO je pjevačica Rita Ora poznata po učestalim beauty transformacijama, uspjela nas je iznenaditi svojom novom frizurom.

Planetarno popularna Kosovarka odlučila je pokušati vratiti u modu najgoru frizuru svih vremena i iskreno se nadamo da joj to neće poći za rukom.

Pogađate li o kakvoj je frizuri riječ? Možda vam pomogne ako otkrijemo da je najpopularnija bila u osamdesetim godinama prošlog stoljeća, a karakteriziraju je kraći gornji dio i duži pramenovi uz vrat.

Da, nažalost je riječ o fudbalerki koja ni lijepoj pjevačici, baš kao ni nikome drugome, ne stoji nimalo dobro. No Rita se očito zaljubila u osamdesete jer je, osim za frizuru, u tome desetljeću pronašla inspiraciju i za svoj outfit. 

Nosila je svilenkastu midi haljini u boji bjelokosti s dodatkom naborane tkanine u struku, detaljem koji je u modi posljednji put bio upravo u osamdesetima, baš kao i napuhani rukavi, a iskombinirala ju je s crnim kaubojskim čizmama koje su vodeći trend u obući za novu sezonu.

Inače, Rita nije jedina slavna dama koja je pokušala vratiti fudbalerku u modu.

To su prije nje napravile i njene kolegice Rihanna te Zendaya, i to obje 2016. godine, a ako njima to nije pošlo za rukom, sumnjamo da će Riti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.