Rita Ora otkrila kako je morala kleknuti pred Madonnu kada su se prvi put upoznale

Foto: Splash, Instagram, Press

MADONNA koristi svaku priliku kako bi pokazala tko je kraljica.

U nedavnom intervjuu za Glamour, slavna pjevačica Rita Ora podijelila je s čitateljima vrlo zanimljivo iskustvo, kada je prvi put upoznala kraljicu popa Madonnu.



"Jednom sam organizirala humanitarni event i bila sam jako uzbuđena što ću upoznati glazbenu legendu i svog idola Madonnu. Moja sestra me tada pitala je li sve u redu, jer izgledam ludo. Tada mi je prišla", započela je Rita.

"Pozdravila sam ju s velikim smiješkom na licu, a ona me tada zamolila da kleknem pred nju. Rekla sam OK i kleknula te smo tako razgovarale." Kako, molimo?



No, dok bi se većina nas uvrijedila na takav prijedlog, čini se kako plavokosa ljepotica nije imala nikakvih problema s tim. "Možete li vjerovati u to? No, to je Madonna i ona može što god poželi", zaključila je.

A čini se kako se klečanje isplatilo, s obzirom da je Rita kasnije postala zaštitno lice modne marke Material Girl, koja je u vlasništvu Madonne i njezine kćeri Lourdes, a pojavila se i u njezinom spotu za pjesmu "Bitch, I'm Madonna", koja je nastala u suradnji s repericom Nicki Minaj.
 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.