Riskantna haljina koja ne oprašta nedostatke Severini stoji kao salivena

USKE haljine s mnoštvom nabora duž cijele dužine postale su pravi hit u modnom svijetu. U svoju ponudu su ih uvrstili brojni slavni dizajneri, ali i high street trgovine koje su osigurale nešto povoljnije verzije ove trendi haljine.

Zahvaljujući elastičnosti, one su istovremeno udoban i stajliš odabir zahvaljujući kojem ćete gdje god se pojavite ukrasti sve poglede. No, ne pristaju baš svima.

Iako naglašavaju ženstvene obline, istovremeno ističu potencijalne nedostatke. No, sve to nimalo ne zabrinjava Severinu Kojić koja se može pohvaliti linijom na kojoj zavide i duplo mlađe dame.

Zato je s lakoćom pozirala u jednoj takvoj haljini koja je idealna za romantične, svečane, ali i dnevne prilike.

Kombinirala ju je uz podjednako popularne čarapa-čizme, modeli s rastezljivim gornjim dijelom koji podsjeća na čarape, a trendseterice ih obožavaju već nekoliko sezona zaredom. Prianjaju uz nogu te je vizualno izdužuju pa su pravi mamac za komplimente. Upravo su one odličan odabir uz ovakve uske haljine jer naglašavaju ženstvenost.

Kao točka na i Severininom stajlingu došle su najlonke s printom točkica. Najšarmantniji uzorak među svim uzorcima osvojio je brojne poznate dame, a svojevremeno je i Irina Shayk mnoge iznenadila prošetavši samo u njima.

Potpuno očekivano, trendi najlonke pronašle su put i do zagrebačke špice pa ne čudi što im ni Severina nije odoljela.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.