Retro haljina Jelene Rozge je mamac za poglede

Foto: Instagram

PUF rukave ne viđamo često na ulicama pa su uvijek pravo modno osvježenje. Ako odaberete modne komade s ovim predimenzioniranim, upečatljivim detaljem na rukavima, možete biti sigurni da ćete tim jednostavnim potezom potpuno transformirati svoj stajling. Puf rukavi su zanimljivo rješenje za izbjegavanje dosade.

Sve to jako dobro zna i Jelena Rozga koja rado odabire zanimljive outfite koji jamče poglede pa ništa drugačije nije bilo ni ovoga puta.

Pjevačica je zablistala u prugastoj midi haljini koja prati ženstvenu liniju tijela, a dozu odvažnosti, ali i romantike može zahvaliti naglašenim rukavima koji sežu sve do laktova. Visok ovratnik ne dopušta suvišan nakit oko vrata pa je Rozga odabrala tek upečatljive dugačke naušnice i jednostavnu narukvicu. 

Efektnu haljinu odlučila je kombinirati uz decentne modne dodatke pa je na noge obula jednostavne sandale koje već neko vrijeme ne izlaze iz mode i klasičnu crnu torbicu.

Svojim stajlingom dokazala je da zaslužuje čistu stilsku peticu, ali i da je dovoljno tek malo modne odvažnosti da bi se složio odličan look.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.