Razlog zašto svi pričaju o ovom bikiniju će vas oduševiti

Foto: ASOS, Instagram

POPULARNA online trgovina upravo je održala lekciju ostatku modnog svijeta.
 
Riječ je o ASOS-u koji je među prvima u modnoj industriji promovirao različitosti te su još prije 5 godina lansirali "curve" odjel za žene s oblinama, a prošle su godine prestali fotošopirati svoje modele. Sada su ponovo osvojili simpatije javnosti odabirom modela koji na web stranici promovira njihov novi, kričavo žuti bikini. 
 
 
Fotografije plus size manekenke Vivian Eyo-Ephraim u minijaturnom bikiniju izazvale su gomilu pozitivnih reakcija javnosti, a ASOS je još jednom dobio hrpu pohvala za promoviranje različitosti u svijetu mode.
 
 
"Nikad u životu nisam nosila bikini jer sam bila nesigurno u svoj izgled. Sada ću ga kupiti," napisala je jedna oduševljena korisnica Twittera, a slični komentari preplavili su društvene mreže. Javnost je složna i oko toga da bi se svi drugi brendovi trebali ugledati na ASOS i u kampanjama angažirati što više "stvarnih žena", kao što je Vivian.
 
 
Inače, cijena ovog bikinija je 120 kuna za gornji, i 100 kuna za donji dio te je trenutno dostupan u "Curve" odjelu online trgovine.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.