Razigrani proljetno-ljetni trend kojeg ne želite propustiti

Foto: Instagram, Bershka, Mango, Topshop, Zara

OVOG proljeća moda vam dopušta sa se zaista zabavite slažući svoje svakodnevne kombinacije. Nose se odvažne kombinacije boja, poput ružičaste i crvene, upečatljivi printevi i motivi iz flore i faune, a sve dodatno začinjavaju i ženstveni detalji. Morali ste primijetiti veliki povratak volana na modnu scenu, no to nije jedini razigrani detalj koji ovog proljeća krasi odjevne komade. 

 
Proljetni trendovi sa sobom su donijeli i resice, kako na odjeći, tako i na modnim dodacima. Lepršavi detalj našao je svoje mjesto i na Tjednima mode, gdje su manekenke pistama prošetale u haljinama potpuno načinjenima od resica (Hermes), punkerskim resastim jaknama (Rodarte), kao i u kaubojskim čizmama s istim detaljem. Tako da sa sigurnošću možemo reći kako se ovaj mini trend lako uklapa u različite stilove.
 
 
 
Resice su i jedan od omiljenih festivalskih modnih detalja, pa su tako i ove godine preplavile Coachellu, a kako i ne bi kad se neodoljivo njišu zajedno s tijelom u ritmu glazbe.
 
 
Instagram je ove sezone poludio i za sandalama s resama. 
 
 
Minimalistice će obožavati torbice i nakit s resicama. A ovog ljeta poželjet ćete i jedan kupaći kostim s razigranim detaljom, kao i kratke traperice s nedovršenim resastim rubom. 
 
 
Prekopali smo ponudu u trgovinama i pronašli nekoliko super komada s resicama: 
 
Suknja, Zara, 299,90 kn
 
Ogrlica, Mango, 169,90 kn
 
Haljiina, topshop.com, 520 kn
 
Bikini, Bershka, 129,90 kn
 
Jakna, Zara, 399,90 kn
 
Natikače, Mango, 399,90 kn

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.