Rakitićeva Raquel Parizom prošetala u sandalama na koje ste zaboravili

Foto: Instagram

PLATFORME su nekoć bile jedan od najvećih trendova, a sada su ih zamijenile blok pete i drugi zanimljivi modeli sandala.

No ako pitate Raquel Mauri, suprugu Ivana Rakitića, one nikad ne izlaze iz mode pa je jedan ekstremno visok, a istovremeno odvažan i profinjen model prošetala i Parizom.

Upečatljive i glomazne platforme često ne izgledaju kao idealan odabir za šetnje, ali izgled vara. Upravo su one savršeno rješenje ako tražite udobnu zamjenu za štikle, a osim što su udobne, vizualno izdužuju noge te pristaju na apsolutno sve.

Nose se uz klasične lepršave ljetne haljine, traperice ili druge modele hlača, ali i uz minice te profinjene modne komade, a većina ljubiteljica mode najradije odabire platforme u neutralnim bojama koje pristaju uz najrazličitije kombinacije. Jedne takve u svojoj kolekciji ima i lijepa Raquel koja je svoje platforme kombinirala uz ružičastu dekoltiranu haljinu te jednostavnu torbicu savršene veličine da u nju pospremite sve ono što vam treba za višesatnu šetnju gradom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.