Prvo na Index Rougeu: Pogledajte sve modele iz šarmantne jesenske kolekcije Diane Viljevac

Foto: Goran Matijašec

HRVATSKA dizajnerica Diana Viljevac predstavlja lookbook u kojem možemo vidjeti sve modele iz njezine nove kolekcije.

Nakon kampanje za jesen/zimu 2015./2016. u kojoj se u glavnoj ulozi pojavljuje Hana Fort-Mlakar, na red je stigao lookbook s istom ljepoticom na mjestu modela. Fotke je i ovaj put snimio Goran Matijašec.

Jesenska kolekcija s ženstvenim haljinama u fokusu napravljena je od materijala kao što su vuna, čipka, scuba, žoržet, kadi i viskoza, a tu su i suknje, bluzice i kaputi u prepoznatljivim ženstvenim bojama koje ova dizajnerica izuzetno voli.

Na bezvremenske, klasične krojeve dodavala se 3D laserski rezana i bojana čipka, a osim toga, na mnogo haljina detalji i aplikacije ručno su rezane i šivane.

"U kampanji su svi mogli vidjeti da smo se u novoj kolekciji poigrali s formama pa su i komadi vizualno oku zanimljiviji. Dok smo kroz kampanju predstavili samo 4 komada, sada kroz lookbook sve dame mogu vidjeti raskoš naše kolekcije i kako svaki komad laska ženskom tijelu. Elegancija i romantika i dalje su prisutne kao i uvijek do sada." izjavila je dizajnerica Diana Viljevac.

I ova kolekcija obogaćena je torbama za koje već postoji lista čekanja, a dizajnerica ponosno ističe da je prva edicija torbi već rasprodana u samo par dana od izlaska kampanje. Ono što je bitno napomenuti je i multifunkcionalnost torbi, stoga se na velikim torbama lanac može maknuti pa dame odmah dobiju pravu ručnu torbu. Novost su i kaputi koji se mogu pronaći u 4 različite verzije i dvije boje.

"Drago nam je da smo predstavili model torbi koji je vječan i koji će kroz par sezona zbilja postati naš zaštitni znak. Ne želimo eksperimentirati i gubiti nit vodilju koja nas obilježava, a vidimo da se klijenticama itekako ovaj model torbi dopada." izjavila je Diana Viljevac.

Zavirite u našu galeriju i uživajte u ovoj ženstvenoj kolekciji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.