Pronašli smo povoljnu kopiju dizajnerskog džempera koji je preplavio Instagram

Foto: Instagram, Mango
 
KADA neki odjevni komad u svom ormaru imaju baš sve Instagram zvijezde, onda znate da se radi o hitu.
 
A upravo to se trenutno događa s jednim džemperom, koji je preplavio spomenutu društvenu mrežu. Gotovo svaki dan neka manekenka ili modna blogerica objavi selfie u njemu, svaka u drugoj neodoljivoj pastelnoj nijansi i stvarno ga je teško ne uočiti.
 
 
Široko pleteni vuneni džemper potpisuje skandinavski dizajnerski duo Ganni, koji je gotovo preko noći osvojio fashionistice svojim haljinama, a izgleda da se povijest sada ponavlja.
 
 
Preslatki džemper s "balon" rukavima, u bojama gumenih bombona definitivno je "must-have" komad sezone pred nama, a ne sumnjamo da ćemo ga od sada viđati još češće, kako na Instagramu, tako i na ulici.
 
 
No ovaj hit džemper dolazi i s dizajnerskom cijenom od 419 eura, pa nije nešto što mogu priuštiti svi. Srećom, jedan popularni brend ima odličnu kopiju, po puno manjoj cijeni.
 
Mango, 229,90 kn 
 
Lila džemper iz Manga gotovo da se ne razlikuje od dizajnerskog te izgleda kao da je dio iste kolekcije. A ako biste ipak radije kupile dizajnerski komad, svoj Ganni džemper možete naručiti OVDJE.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.