Problemi koje će razumjeti samo žene s velikim grudima

Foto: Instagram

AKO se nalazite na drugoj strani, vjerojatno sada okrećete očima.

No, najozbiljnije tvrdimo da i žene s velikim grudima imaju probleme o kojima one s manjima ne mogu ni sanjati. Štoviše, možda su ti problemi čak i još veći (valjda i problemi rastu proporcionalno s grudima).

Sigurno i vi poznajete barem jednu ženu koja nije zadovoljna izgledom svog dekoltea i sanja o većim grudima. No, njihove bi se želje mogle promijeniti brzinom svjetlosti nakon što shvate s kojim se sve nedaćama svakodnevno susreću djevojke s velikim grudima...

Pronalaženje odgovarajućeg grudnjaka ravno je avanturi

I to ne u pozitivnom smislu! Znate svi oni preslatki, čipkasti i šareni grudnjaci koje gledati na reklamama? E pa zaboravite na njih jer za žene s velikim grudima oni jednostavno - ne postoje!

Bijeli, crni i boja kože, debele naramenice i dosadan izgled - to su grudnjaci kakve (najčešće) moraju izabrati. Baš seksi, zar ne?

Ništa vam ne odgovara

Kada napokon pronađete košulju koja vam dobro izgleda u području grudi, ona je najčešće preširoka u struku. Štoviše, na prvi pogled se čini kao ni nemate struk. Nakon što se teškom mukom odlučite isprobati broj veću, shvatite da je sada situacija još gora jer vam treba i remen... I tako u krug.

Kupaći kostim - noćna mora

Ako ste pomislili kako je grozno što ove žene ne mogu pronaći nikakav seksi grudnjak znajte da postoje i gore stvari. Grudnjaci barem (najčešće) ostanu skriveni ispod odjeće pa je patnja nešto manja, no što kada se trebate pojaviti na plaži a jedini kupaći kostim koji pronalazite poprilično nalikuje na onaj vaše bake? 
Vrijeme koje će žene s velikim grudima potrošiti tražeći odgovarajuć i lijep gornji dio kupaćeg kostima ne mjeri se u satima nego u danima.

Osim toga, na kupaće kostime bez naramenica mogu zaboraviti, a o sunčanju na trbuhu kako bi dobile divnu preplanulu boju i na leđima nećemo ni počinjati...

Trčanje

Ajme! Trebamo li stvarno dodatno objašnjavati? Zaustavit ćemo se na činjenici da nikada, ali baš nikada ne možete trčati bez sportskog grudnjaka.

Jedva čekaju da haljine otvorenih leđa izađu iz mode

Da, predivne su i da, svi ih volimo. Osim vlasnica velikih grudi. Uz takve haljine ne nosi se grudnjak, a njihove neobuzdane grudi ipak to ne mogu podnijeti...

Sva odjeća postaje (previše) seksi

Jednostavno je. Možda zvuči potpuno apstraktno ali ponekad želite odjenuti nešto udobno i u čemu nećete privlačiti poglede gdje god se pojavite. 

Dubok dekolte

Realno, kada imate velike grudi često se čini kao da sve što odjenete ima (pre)dubok dekolte. Naravno, osim ako odjenete dolčevitu.

Svi bulje. I ne planiraju prestati.

Iako slučajnim prolaznicima često uputite bijesne poglede koji nedvojbeno daju do znanja da je vrijeme da prestanu toliko očigledno buljiti u vaše grudi, najčešće ih to apsolutno ne dekoncentrira. Nažalost.

Zagrljaji su ponekad jako neugodni

Pogotovo kada poželite zagrliti osobu koja je niža od vas. Oooo da.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.