Preslatki kompletić domaće voditeljice svaka romantičarka poželjet će u ormaru

Foto: Instagram

LJETOVANJE u Grčkoj idealna je prilika za prezentiranje odličnih i fotogeničnih stajlinga. To jako dobro zna i Ana Radišić koja posljednjih dana oduševljava fotografijama s grčkog otoka Mikonosa. Tamo je otputovala u društvu prijateljice te kolegice Katje Jelčić kako bi napunile baterije i bila spremne za nove radne pobjede.

Nakon što se pohvalila badićem za kojim luduju trendseterice, lijepa voditeljica je otkrila da se u njenoj garderobi skriva još jedan modni biser.

Ove zgodne dame su tijekom boravka u Grčkoj odlučile posjetiti i romantični Santorini, a Ana je za tu priliku odjenula podjednako romantičnu kombinaciju - šareni kompletić koji bi svaka romantična duša poželjela u svom ormaru.

Topić bez rukava zanimljivog kroja i uzorka naglašava njen uzak struk dok kratke hlače stavljaju fokus na vitke noge. Uz ovakvu odjevnu kombinaciju, nisu vam potrebni efektni modni dodaci, kao ni posebna frizura pa je tako Radišić kosu pokupila u jednostavnu punđu i tako svom outfitu dala dozu elegancije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.