Prelijepa žena koja se jednostavno ne zna obući

Foto: Getty

ONA je jedna od najsexy žena na svijetu.
 
Ako vam kažemo da danas pišemo o slavnoj glumici, koja ima 50 godina, i dalje se smatra jednom od najljepših žena na svijetu, no nekako uvijek pogriješi, kada je u pitanju moda, biste li mogli odmah pogoditi o kome je riječ?
 
 
No, kako vas više ne bismo držali u neizvjesnosti, radi se meksičkoj ljepotici Salmi Hayek, koja je na sinoćnjem crvenom tepihu dodjele SAG nagrada, još jednom pokazala kako često ne zna izabrati odgovarajuću haljinu, iako to nije baš uvijek slučaj.
 
 
Iako su njezine zanosne obline široko poznate, Salmima ljubav prema volanima, satenskim mašnama, cvjetovima i čudnim uzorcima koje često i kombinira zajedno, ipak je veća, zbog čega skoro uvijek odabere kombinaciju koja im jednostavno ne laska.
 
 
Da stvar bude još zabavnija, njezin suprug, francuski milijarder François-Henri Pinault, vlasnik je Kering kompanije, koja ispod sebe ima luksuzne modne kuće, kao što su Gucci, Alexander McQueen, Balenciaga, Saint Laurent Paris i Brioni pa glumica doista ima veliki izbor što obući. No, čini se kako od istih kuća često izabere ono "najgore".
 
 
No, kada zanemarimo odjeću, Salma i dalje očarava svojom ljepotom pa se čini kako joj bračni život itekako godi. Podsjetimo, par se zaručio 2007. godine, a vjenčali su se na Valentinovo 2009. godine u romantičnom Parizu. Druga ceremonija održana je u travnju iste godine u Veneciji.
 
 
Zanimljivo je i kako je 2011. godine otkriveno kako je poznati bogataš otac sina slavne manekenke Linde Evageliste, koji je rođen 2006. godine. Iako je odmah oštro opovrgnuo glasine, na kraju je pronašao odgovarajuće rješenje s lijepom Lindom, koja je očito bila samo kratka avantura.

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.