Požalit ćete ako ih bacite: Šest odjevnih komada koje se isplati čuvati

RIJEŠITI SE odjeće koju ne nosite može imati terapeutski učinak, no zbog nekih stvari koje ste bacili kasnije biste ipak mogli požaliti.

Kako biste izbjegli takvu grešku, na papirić zapišite ovih šest komada i pobrinite se da ostanu u vašem ormaru kada ga odlučite srediti.

1. Vaš prvi dizajnerski komad
 

Ljubiteljice mode vrlo dobro znaju kakav je osjećaj kad prvi put kupite neku dizajnersku krpicu za koju ste štedjeli mjesecima. Ako taj komad u vama uvijek budi osjećaj sreće, onda ga svakako sačuvajte jer će vam kad god ga ugledate popraviti raspoloženje. 

2. Kožna jakna
 
Kožna jakna jedan je od onih komada koji izgledaju sve bolje što su stariji. Naravno, to vrijedi samo za pravu kožu. Usto, nikada ne izlazi iz mode, lako se kombinira i odgovara različitim stilovima.
 
3. Odjeća koja za vas ima sentimentalnu vrijednost
 
Odjeću, nakit i bilo što što vam je poklonio netko drag i što u vama budi uspomene nikada ne biste trebali baciti jer te su stvari nezamjenjive. 

4. Omiljene traperice
 
Svatko ima bar jedne traperice u kojima se uvijek osjeća super. Takve traperice obično svi nose dok se ne poderu, no ni tada ih ne trebate baciti jer tko zna kakve trendove u traperu donosi naredna sezona.
 
5. Stare majice
 
Naravno, ne mislimo na one poderane, njima je ipak mjesto u smeću. Ovdje je riječ o majicama koje djeluju pomalo iznošeno, izblijedjelo i slično. One će u kombinaciji s trapericama uvijek izgledati cool, a dobro će vam doći i umjesto pidžame. Svakako ih zadržite, barem jednu sezonu. 

6. Uspomene s putovanja

Majica, cipele ili naušnice koje ste kupili na nekom putovanju su poput suvenira i svakako ne zaslužuju da završe u smeću.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.