Pogledajte vjenčanicu u kojoj se udala manekenka Bar Refaeli

Foto: Instagram Bar Refaeli

30-GODIŠNJA manekenka Bar Refaeli nedavno je rekla "da" poslovnjaku Adiju Ezri, s kojim je već neko vrijeme u vezi.

Bar i Adi vjenčali su se u Izraelu prošli vikend, a fotke s vjenčanja prodali su časopisu HOLA! u kojem su obožavatelji zgodne manekenke po prvi puta mogli vidjeti kako je izgledala njezina vjenčanica.

Dugonoga plavuša nosila je romantičnu dugačku vjenčanicu u boho stilu koju potpisuje brand Chloe, a kosu je pustila da opušteno pada niz leđa. Njezin suprug nosio je tamnoplave hlače i bijelu košulju kojoj je ležerno podvrnuo rukave te raskopčao nekoliko gumba. Za fotografiju s vjenčanja, kliknite ovdje.

Kako prenosi Daily Mail, ceremonija se održala u Carmel Forest Spa Resortu, a dok je Bar koračala prema prema oltaru, izraelski pjevač Shlomi Shabbat izvodio je svoju pjesmu "The Beginning of the World".

Nakon ceremonije gosti su prešli u ogromni šator ukrašen ljubičastim dekoracijama, a za tu prigodu Bar se presvukla u drugu haljinu, također s potpisom Chloe.

Pssst! Na svom Instagram profilu Bar je objavila fotku na kojoj se nalazi hrpa časopisa s njihovom fotkom s vjenčanja i napisala: "Naša ljubav se širi posvuda".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.