Pet stilskih savjeta uz koje ćete starom pletivu podariti moderan izgled

Foto: Instagram

PREDIMENZIONIRANA pletiva ključan su komad jesenske i zimske garderobe. S padom temperatura ona nam postaju poput druge kože. 

Ipak, nošenjem pletiva iz dana u dan poprilično opada entuzijazam i volja za nošenjem istih jer imamo osjećaj kao da nosimo isti outfit cijelu jesen i zimu.

Ako ste se prepoznali u tome, savjetujemo vam da primijenite sljedećih pet stilskih trikova koji će osvježiti pletiva koja već žive u vašem ormaru i ponovno vas natjerati da se zaljubite u njih. 

1. Kombinacija s čipkom

Krupne niti pletiva i delikatan vez čipke savršen su kontrast i dobitna kombinacija. Osim što će vaš džemper izgledati kao potpuno novi komad odjeće, stvorit ćete unikatnu kreaciju koja se ne može kupiti gotova u trgovini, posebice ako nije riječ o novim komadima. 

2. Komplementarne boje

Posjedujete li pletivo u nekoj jarkoj boji koje vam je već dosadilo jer je samo po sebi poprilično upečatljivo, sjajno bi bilo kada biste ga iskombinirali uz donji dio u također vrlo upečatljivoj, komplementarnoj boji. Osim što će fokus biti na oba odjevna komada, zbog jedne sasvim nove kombinacije, vaše staro pletivo dobit će novi izgled. 

3. Pletivo i vinil

Dva naizgled nespojiva materijala izgledaju odlično zajedno. Vinil će pletivu dati pravi rokerski štih, a pletivo će ublažiti seksepil vinila i učiniti ga prikladnim za dnevnu kombinaciju. 

4. Kombiniranje s uzorcima

Kako biste odvukli pažnju s pletiva koje ste nosile već stotinu puta, savjetujemo vam da ga iskombinirate s donjim dijelom upečatljivog uzorka kako bi fokus kombinacije bio na njemu. 

5. Upečatljivi modni detalji

Još jedan sjajan trik za odvlačenje pažnje s pletiva su upečatljivi modni dodaci poput torbica koje lako postaju glavna zvijezda outfita. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.