Pažnja, obožavateljice Seks i grada: Carrie Bradshaw se vratila!

Foto: Getty Images

TAMAN kada smo se pomirili s tim da od trećeg nastavka filma Seks i grad neće biti ništa, Sarah Jessica Parker je vratila Carrie Bradshaw.

Najpoznatija televizijska stilska ikona iznenada se pojavila na Instagramu slavne glumice koja ju je tumačila u kultnoj seriji i dva filma. Saraha Jessica je objavila kratak video u kojem šeće njujorškim Manhattanom dok u pozadini svira poznata melodija Seks i grada, u izdanju u kakvom bismo danas mogli zamisliti i Carrie.

Video započinje kadrom njenih bijelih čipkastih čizmica s otvorenim prstima, a kamera se lagano podiže prema suknji od tila, komadu koji Sarah, odnosno Carrie, nosi i u uvodnoj špici serije i koji je ovoga puta iskombinirala sa zlatnom bluzom. Kadar se zatim prebacuje na njenu glavu i pred kraj se na ekranu pojavljuje poruka "Pour It Forward", odnosno u slobodnom prijevodu na hrvatski "pogurajte unaprijed".

"Moja stara prijateljica se vratila nakratko"; napisala je Sarah Jessica ispod videa te je otkrila još i da je riječ o novoj suradnji s brendom koji nije imenovala za kampanju sa "svrhom do koje nam je svima stalo". 

O čemu je točno riječ, saznat ćemo uskoro, kako je glumica najavila na svojem Instagramu, no svakako nam je drago ponovno vidjeti legendarnu Carrie.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.