Par o kojem mjesecima bruji cijeli svijet navodno je u međusobnom srodstvu

Foto: Getty 

"JA I TI, tko zna možda smo mi rođaci", pjeva Jasmin Stavros, a isto je trebao zapjevati i princ Harry kada je upoznao Meghan Markle. 
 
Rodoslovno istraživanje koje je proveo britanski Daily Mail otkrilo je da glumica i princ imaju puno više toga zajedničkog nego što su mislili. Iako se nasljednik britanskog trona rodio i odrastao tisućama kilometara udaljen od odabranice svog srca, kalifornijske djevojke Meghan, izgleda da su njih dvoje u krvnom srodstvu. Naime, istraživanje je pokazalo da su budući supružnici rođaci u petnaestom koljenu.
 
 
Njihov zajednički predak je Ralph Bowes, engleski šerif koji je živio od 1480. do 1516. godine, čiji je unuk Christopher Hussey preselio u SAD i davni je predak Meghan Markle. S druge strane, njegov praunuk Sir George Bowes postao je članom britanskog parlamenta za vrijeme vladavine kralja Charlesa II. te je direktno povezan s Harryjem, od kojeg ga dijeli tek nekoliko generacija. Zanimljivo, zar ne?
 
 
Glumica i princ u vezi su od listopada 2016. godine te se već više od godinu dana dosta uspješno skrivaju od očiju javnosti, koja jedva čeka da čuje bilo kakav detalj o preslatkom paru, no nitko se ni u ludilu nije nadao nečemu ovako sočnom.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.